Plăcintă cu pere și cireșe cu Streusel de migdale
Pear-Cherry Pie cu Streusel de migdale este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 393 calorii. Mergeți la magazin și ridicați migdale, pere comice, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel, Tartă Streusel Cu Cireșe-Migdale, și Cherry Almond Streusel Scones.
Instrucțiuni
Combinați rachiul și cireșele într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru; acoperiți și puneți la foc mic până când este fierbinte, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când cireșele se înmoaie ușor, cel puțin 5 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați zahărul granulat, amidonul de porumb, coriandrul, ghimbirul și nucșoara. Se amestecă perele și amestecul de cireșe.
Pe o placă ușor făinată, rotiți patiseria într-o rundă de 12 inci. Ușor, fără a se întinde, într-o tigaie de plăcintă de 9 inci. Îndoiți excesul de patiserie în jurul marginii sub ea însăși și marginea flautului.
Se toarnă amestecul de fructe în patiserie.
Într-un robot de bucătărie sau castron, amestecați făina și zahărul brun. Rotiți sau frecați untul cu degetele până când amestecul formează firimituri grosiere.
Adăugați nuci și vârtej sau amestecați doar până se combină. Strângeți pumni din amestecul streusel până se lipesc împreună, apoi se sfărâmă grosier în bucăți de 1/2 inch peste fructe.
Puneți tigaia într-o tavă de copt căptușită cu folie și coaceți pe raftul inferior al unui cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când sucurile se balonează în jurul marginilor, 1 până la 1 1/4 ore. Dacă plăcinta se rumeneste prea repede (verificați după 30 de minute), drapați porțiunile întunecate cu folie.
Lăsați să se răcească pe un raft timp de cel puțin 1 1/2 ore.