Plăcintă Cu Pere De Arțar
Deep-Dish Maple Pear Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 231 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, produse de patiserie, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Șuncă Adâncă, Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați perele în felii groase de 1/2 inci.
Combinați pere, 1/2 cană zahăr de arțar și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare.
Întindeți 1 disc de patiserie cu plăcintă la o grosime de 1/4 inci pe o suprafață ușor aromată. Se potrivesc într-un pieplate de sticlă 9-inch adânc-vas, și locul pere amestec în crustă, ambalare bine și mounding ușor în centru. Tăiați excesul de aluat și periați marginile rămase cu puțină spălare a ouălor.
Intindeti al doilea disc de patiserie plăcintă la 1/4-inch grosime pe o suprafață ușor presarata cu faina.
Așezați deasupra umpluturii, pliați marginile sub și sertizați.
Ungeți crusta superioară cu spălarea ouălor și presărați cu restul de 2 lingurițe de zahăr de arțar.
Tăiați mai multe fante în partea de sus pentru ca aburul să scape.
Așezați plăcuța pe o foaie de copt cu margini căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți la 375 timp de 1 oră 20 de minute, tentând cu folie după 1 oră pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți până când sucurile sunt groase și barbotare și crusta este maro auriu.
Lăsați să se răcească complet înainte de servire.
* Puteți găsi zahăr de arțar în culoarul de coacere al multor bacani de specialitate sau îl puteți comanda online. Puteți înlocui zahărul brun deschis, dar va scădea cantitatea de aromă de arțar.