Plăcintă Cu Paste Cu Păr De Înger
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu paste cu păr de înger ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, semolă, coajă de portocală confiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cu Păr De Înger, Paste cu păr de înger cu Pesto, și Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta de plăcintă: într-un castron mare sau pe o suprafață de lucru, amestecați bucățile de făină, zahăr și unt cu o lingură de lemn până când amestecul seamănă cu nisipul grosier. Formați o fântână în centru și adăugați ouăle, gălbenușurile, coaja de lămâie, sarea și lichiorul (dacă utilizați). Se amestecă treptat amestecul de făină, până se combină bine. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați într-o foaie de folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră înainte de rulare.
Pentru a face pastele de ou: Movilă făina într-un castron mare. Faceți o fântână adâncă în centrul movilei și adăugați ouăle și gălbenușul de ou. Bateți ouăle cu o furculiță, apoi încorporați treptat puțină făină la un moment dat. Frământați aluatul timp de aproximativ 10 minute, până când se simte matasos. Lucrând în secțiuni, rulați-l cu un sucitor sau treceți-l printr-o mașină de paste, urmând instrucțiunile producătorului.
Tăiați pastele în fâșii subțiri și aruncați ușor cu făină de semolă pentru a nu se lipi.
Pentru plăcintă: măcinați migdalele și zahărul granulat într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu nisipul grosier. Pulsează în coaja de lămâie, citron confiat și pudră de cacao până se combină bine. Împărțiți în 3 porții.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Rulați aluatul de crustă de plăcintă într - un cerc suficient de mare pentru a alinia o tigaie de plăcintă de 9 până la 10 inci și potriviți-o în tigaie. Cu o furculiță, străpungeți fundul și părțile laterale ale crustei.
Împărțiți pastele în 3 porții, cu o porție puțin mai mare decât celelalte două. Tapetați crusta de plăcintă cu porția mai mare de paste și presărați cu o porție din amestecul de migdale. Ridicați pastele cu vârful unui cuțit, astfel încât să fie libere și în formă liberă. Nu apăsați pastele în jos. Puneți pastele cu o treime din unt. Se acoperă cu un alt strat de paste presărate cu o porție din amestecul de migdale și mai mult unt. Repetați pentru a face un al treilea strat.
Acoperiți ușor cu folie de aluminiu, coaceți timp de 25 de minute, apoi îndepărtați folia și continuați să coaceți neacoperit încă 20 până la 25 de minute, până când blatul este auriu și Centrul setat.
Scoateți din cuptor și presărați imediat partea superioară a plăcintei cu romul. Va șuiera și se va absorbi rapid, cu cea mai mare parte a alcoolului evaporându-se, lăsând doar o aromă și o aromă minunate.
Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă.
Presărați zahărul cofetarilor și serviți sau, de preferință, lăsați să stea peste noapte sau timp de 24 de ore înainte de servire.