Plăcintă cu ouă Scotch
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru colecția dvs., Scotch egg pie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 3,04 USD pe porție. O porție conține 1024 calorii, 47G de proteine, și 66g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 520 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de produse de patiserie scurtă, pesmet, Buzdugan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Oul Scotch, Scotch Egg, și Scotch Egg.
Instrucțiuni
Puneți 6 ouă într-o tigaie mare cu apă rece. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc. Se lasă 5 minute, apoi se ridică ouăle și se răcește sub apă curentă rece. Peel.
Tăiați capetele cârnaților și strecurați carnea într-un bol de amestecare.
Adăugați buzduganul, cimbru, 75g de pesmet, 1 ou rămas și puțin piper măcinat și amestecați bine, probabil că va trebui să vă puneți mâinile.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Încrucișați 2 fâșii lungi de pergament de copt într-o formă de plăcintă de 20 cm sau o formă rotundă de tort (pentru a vă ajuta să ridicați plăcinta).
Întindeți jumătate de patiserie pe o suprafață ușor făinată pentru a alinia cositorul. Împrăștiați pesmetul rămas peste baza patiseriei, apoi bateți în aproximativ un sfert din amestecul de cârnați. Așezați uniform ouăle decojite deasupra, apoi împachetați ușor carnea în jur și peste încercarea de a acoperi uniform ouăle fără a lăsa goluri.
Întindeți patiseria rămasă, acoperiți plăcinta, apoi tăiați marginile. Ciupiți și sertizați marginile pentru a sigila, introduceți o gaură de abur în partea de sus, apoi glazurați cu oul final, bătut ușor cu o furculiță. Împrăștiați cu semințele de susan, apoi coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți plăcinta din cuptor și scoateți-o cu grijă din tablă.
Așezați pe o tavă de copt și reveniți la cuptor timp de 10 minute pentru a rumeni părțile laterale ale plăcintei.
Se transferă într-o grătar pentru a se răci, apoi se servește în pene groase.