Plăcintă Cu Oală De Vită De Încălzire De Iarnă

Iarna Warm-Up carne de vită oală plăcintă ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 184 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Iarna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cruste de plăcintă, frunze de cimbru, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Pregătiți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcintă cu două cruste folosind o tigaie de sticlă de 9 inci.
În tigaia mare antiaderentă, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare timp de 4 până la 6 minute sau până când carnea de vită se rumeneste, amestecând frecvent. Se amestecă cartofii, morcovul, mazărea și ciupercile.
Într-un castron mic, combinați sosul, amidonul de porumb, cimbru, sare și piper; se amestecă bine. Se amestecă în amestecul de carne de vită; gatiti pana se incalzeste bine.
Se toarnă amestecul în tigaie căptușită cu crustă. Sus cu a doua crustă; sigilați marginile și flautul.
Tăiați fante mici în mai multe locuri în crusta superioară.
Într-un alt castron mic, combinați gălbenușul de ou și apa; se amestecă bine.
Periați crusta superioară cu amestec de ouă; se presară cu semințe de susan.
Se coace la 425 buc. F. timp de 30 până la 40 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este bulbucată. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie după primele 15 până la 20 de minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.