Iarna Warm-Up carne de vită oală plăcintă ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 184 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Iarna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cruste de plăcintă, frunze de cimbru, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Pregătiți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcintă cu două cruste folosind o tigaie de sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În tigaia mare antiaderentă, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare timp de 4 până la 6 minute sau până când carnea de vită se rumeneste, amestecând frecvent. Se amestecă cartofii, morcovul, mazărea și ciupercile.
Într-un castron mic, combinați sosul, amidonul de porumb, cimbru, sare și piper; se amestecă bine. Se amestecă în amestecul de carne de vită; gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul în tigaie căptușită cu crustă. Sus cu a doua crustă; sigilați marginile și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați fante mici în mai multe locuri în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Într-un alt castron mic, combinați gălbenușul de ou și apa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Periați crusta superioară cu amestec de ouă; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se coace la 425 buc. F. timp de 30 până la 40 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este bulbucată. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie după primele 15 până la 20 de minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat