Plăcinta cu oală de rață necesită aproximativ 6 ore de la început până la sfârșit. Pentru $6.9 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 163g de grăsime, și un total de 2113 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oase de rață, tulpini de pătrunjel, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma crustele de plăcintă refrigerate, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Patriotice Cu Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Stoc de rață: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați oasele de rață pe o tavă pentru foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
4
Puneți tava pe raftul din mijloc în cuptor. Prăjiți oasele până devin maro auriu intens, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scurgeți orice grăsime din tavă și puneți oasele într-o oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 3 ore. Îndepărtați orice grăsime care se acumulează în partea de sus cu o oală în timp ce fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
După 3 ore, strecurați stocul. Ar trebui să produceți aproximativ 2 litri de stoc, dacă ați ajuns cu mult mai mult, continuați să-l fierbeți până când este redus la 2 litri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
8
Umplutură de sos de rață: topiți untul la foc mediu într-o oală mare. Nu lăsați untul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se amestecă făina și se gătește la foc mediu, amestecând frecvent, până devine foarte maro deschis, aproximativ 5 minute. Bateți încet în 6 căni din stocul de rață fierbinte. Asigurați-vă că adăugați stocul foarte încet, amestecând tot timpul pentru a evita obținerea de bulgări. Odată ce fierbe, reduceți focul la minim și adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția pudrei cu cinci condimente. Fierbeți până când sosul acoperă gros spatele unei linguri și legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Condimentați sosul, după gust, cu sare, piper și pudra cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Stoc
Rață întreagă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Asamblați potpie.
12
Rulați 2 cruste de plăcintă refrigerate la aproximativ 13 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă Refrigerată
Rola
13
Așezați 1 crustă într-o farfurie de plăcintă adâncă de 9 inci, asigurându-vă că aveți cel puțin 1/2 inci în plus atârnând peste părțile laterale ale vasului. Umpleți cu aproximativ 1/2 din umplutura de potpie sau până când umplutura este chiar sub nivelul vârfului vasului. Ușor, așezați cealaltă crustă deasupra. Tăiați marginile crustei cu foarfece, astfel încât să aveți doar aproximativ 1/2 inch în plus. Puneți crustele sub toate în jur și sertizați-le cu ajutorul unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
14
Ungeți partea superioară a plăcintei cu albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
15
Tăiați 3 fante mici în centrul plăcintei.
16
Puneți plăcinta pe o tavă de foi și coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste și centrul este fierbinte, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch