Plăcintă Cu Oală De Creveți
Plăcintă oală creveți necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 148g de grăsime, și un total de 1909 calorii. Pentru $ 4.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, smântână grea, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mic, bateți oul și apa până se omogenizează bine. Suprafața de lucru ușor de praf cu făină. Desfaceți aluatul foietaj și aluatul de andocare cu o furculiță. Folosind un inel de 4 inci, tăiați 16 cercuri. Setați 4 cercuri pe o foaie de copt antiaderentă. Acestea sunt baza plăcintelor cu oală. Aruncați resturile. Folosind un inel metalic de 3 inci, tăiați cercuri în centrul celor 12 cercuri rămase.
Scoateți 4 dintre cercurile de 3 inci pe foaia de copt pregătită. Acestea sunt vârfurile.
Periați marginea exterioară a cercurilor de 4 inci cu spălarea ouălor.
Așezați 1 din cele 12 inele deasupra.
Periați spălarea ouălor pe acel inel și așezați un alt inel deasupra. Repetați încă 1 timp până când aveți 3 inele stivuite una peste alta. Repetați cu cercurile rămase până când aveți 4 asamblate.
Ungeți marginile și blaturile cu spălarea ouălor și coaceți în mijlocul cuptorului până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Între timp, condimentați creveții cu piper cayenne, sare și piper negru. Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, adăugați ulei și 1 lingură de unt.
Soteți creveții, 1 minut pe fiecare parte.
Scoateți creveții și lăsați-i deoparte.
Adăugați untul rămas în tigaie și sotati morcovii, țelina, ciupercile și cimbru, până se înmoaie aproximativ 10 minute.
Adăugați vin, aduceți la foc mic și gătiți până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat.
Adăugați smântâna și readuceți la foc mic până când sosul se îngroașă până la o consistență de sos, aproximativ 12 până la 15 minute.
Așezați creveții înapoi în sos pentru a acoperi.
Îndepărtați cimbrul și condimentați cu sare și piper alb. Puneți amestecul de creveți în bolurile de puf de patiserie și acoperiți cu cercurile de puf mai mici.