Plăcintă Cu Oală De Creveți

Plăcintă Cu Oală De Creveți
Plăcintă oală creveți necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 148g de grăsime, și un total de 1909 calorii. Pentru $ 4.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, smântână grea, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mic, bateți oul și apa până se omogenizează bine. Suprafața de lucru ușor de praf cu făină. Desfaceți aluatul foietaj și aluatul de andocare cu o furculiță. Folosind un inel de 4 inci, tăiați 16 cercuri. Setați 4 cercuri pe o foaie de copt antiaderentă. Acestea sunt baza plăcintelor cu oală. Aruncați resturile. Folosind un inel metalic de 3 inci, tăiați cercuri în centrul celor 12 cercuri rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
BazaBaza
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți 4 dintre cercurile de 3 inci pe foaia de copt pregătită. Acestea sunt vârfurile.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Periați marginea exterioară a cercurilor de 4 inci cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Așezați 1 din cele 12 inele deasupra.
7
Periați spălarea ouălor pe acel inel și așezați un alt inel deasupra. Repetați încă 1 timp până când aveți 3 inele stivuite una peste alta. Repetați cu cercurile rămase până când aveți 4 asamblate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Ungeți marginile și blaturile cu spălarea ouălor și coaceți în mijlocul cuptorului până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Între timp, condimentați creveții cu piper cayenne, sare și piper negru. Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, adăugați ulei și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
UntUnt
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Soteți creveții, 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
11
Scoateți creveții și lăsați-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
12
Adăugați untul rămas în tigaie și sotati morcovii, țelina, ciupercile și cimbru, până se înmoaie aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
UntUnt
țelinățelină
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați vin, aduceți la foc mic și gătiți până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
14
Adăugați smântâna și readuceți la foc mic până când sosul se îngroașă până la o consistență de sos, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
SosSos
15
Așezați creveții înapoi în sos pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos
16
Îndepărtați cimbrul și condimentați cu sare și piper alb. Puneți amestecul de creveți în bolurile de puf de patiserie și acoperiți cu cercurile de puf mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
CrevețiCreveți
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista