Plăcintă Cu Mure Și Mere
Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 315 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea într-un castron mare.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică. Se amestecă brânza.
Stropiți 1/2 cană de apă cu gheață peste amestecul de făină, amestecând cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite și aluatul este sfărâmicios, dar formează o bilă atunci când este presată împreună, adăugând mai multă apă cu gheață, 1 lingură. la un moment dat, dacă este necesar (până la 1/4 cană). Împărțiți aluatul în jumătate.
Așezați fiecare jumătate pe o bucată mare de folie de plastic. Formați fiecare jumătate de aluat într-un disc plat. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și răciți 2 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată; presărați ușor aluatul cu făină.
Rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Începând de la 1 margine de aluat, înfășurați aluatul în jurul sucitorului.
Așezați sucitorul peste o farfurie de plăcintă de 9 inci și derulați aluatul peste placa de plăcintă. Apăsați aluatul în placa de plăcintă; tăiați excesul de crustă de-a lungul marginilor.
Ungeți ușor marginile crustei cu ou; rezervați oul rămas. Lingura Blackberry-plăcintă cu mere de umplere în crustă, mounding de umplere ușor în centru.
Rulați discul de aluat rămas la o grosime de aproximativ 1/4 inch pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați aluatul în benzi de 9 (lățime de 1 inch). Aranjați benzi într-un design de zăbrele peste umplere; apăsați ușor capetele benzilor în crusta de jos; crimp marginea crustei.
Periați zăbrele cu ou rezervat; se presară cu zahăr spumant.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 pe raftul inferior al cuptorului 45 până la 50 de minute. Acoperiți ușor cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă și coaceți încă 25 de minute sau până când sucurile sunt groase și bulbucate. Se răcește pe un suport de sârmă 2 ore.
Încercați Această Răsucire! Plăcintă cu afine-mere: înlocuiți umplutura de plăcintă cu afine-mere cu umplutura de plăcintă cu mure-mere. Pregătiți-vă conform instrucțiunilor.