Plăcintă cu mure și afine
Plăcinta cu mure și afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 322 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Plăcintă Cu Afine, și Cupcakes cu mure-afine cu glazură de brânză cremă de afine.
Instrucțiuni
Tăiați scurtarea în 2 căni de făină și sare până când scurtarea este de mărimea mazărelor mici.
Se presară în apă 1 lingură la un moment dat până când făina este umezită. Adunați într-o bilă, înfășurați cu plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute. Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți jumătate pe o scândură ușor făinată. Căptușiți un vas de plăcintă de 9 inci cu produse de patiserie.
Se întinde crusta superioară și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Se amestecă zahărul, 1/3 cană de făină și scorțișoara. Se amestecă fructele de pădure pentru a acoperi.
Se toarnă umplutura în tigaia căptușită cu patiserie.
Se presară cu suc de lămâie și punct cu unt. Acoperiți cu crusta superioară; tăiați fante în partea de sus pentru a ventila aburul. Sigilați crusta și flaut marginile.
Acoperiți marginile crustei cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste și sucurile clocotesc, aproximativ 45 de minute.
Îndepărtați folia în ultimele 12 minute de coacere.