Plăcintă cu mure și afine

Plăcintă cu mure și afine
Plăcinta cu mure și afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 322 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Plăcintă Cu Afine, și Cupcakes cu mure-afine cu glazură de brânză cremă de afine.

Instrucțiuni

1
Tăiați scurtarea în 2 căni de făină și sare până când scurtarea este de mărimea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se presară în apă 1 lingură la un moment dat până când făina este umezită. Adunați într-o bilă, înfășurați cu plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute. Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți jumătate pe o scândură ușor făinată. Căptușiți un vas de plăcintă de 9 inci cu produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Se întinde crusta superioară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se amestecă zahărul, 1/3 cană de făină și scorțișoara. Se amestecă fructele de pădure pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Se toarnă umplutura în tigaia căptușită cu patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară cu suc de lămâie și punct cu unt. Acoperiți cu crusta superioară; tăiați fante în partea de sus pentru a ventila aburul. Sigilați crusta și flaut marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Acoperiți marginile crustei cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste și sucurile clocotesc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați folia în ultimele 12 minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista