Plăcintă Cu Meringue De Afine
Placinta cu Meringue de afine ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Meringue De Afine, Plăcintă Cu Meringue De Afine, și Plăcintă Cu Meringue De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se potrivesc piecrust într-un 9" pieplate în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj; ori marginile sub, și crimp. Crusta înțepătură.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până la aur.
Scoateți din cuptor și răciți complet. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Combinați afine, 1 cană de zahăr, băutură cu suc de afine și mere și sare într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, la foc mediu, amestecând des, 5 până la 7 minute sau până când apar piei de afine.
Turnați afine printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol; aruncați solidele.
Întoarceți amestecul de afine în cratiță.
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă în amestec de afine.
Adăugați ghimbir. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați 1/3 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute).
Adăugați coaja de var, bătând doar până se amestecă.
Se toarnă umplutura fierbinte de afine în crusta pregătită.
Întindeți bezea peste umplutura fierbinte, sigilând până la marginea patiseriei.
Coaceți la 325 timp de 25 până la 27 de minute sau până când bezea este aurie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.