Plăcintă cu mere franceză cu Topping de cremă de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați plăcinta de mere franceză cu cremă de brânză. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 394 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Plăcintă cu mere franceză cu Topping de cremă de brânză, Cremă de brânză franceză Toast Coaceți cu Topping de căpșuni, și Clătite cu tort de morcovi cu mere cu topping de brânză cremă de arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9 inci.
Combinați 1/4 cană de unt, zahăr alb, ou, sare, scorțișoară, nucșoară, sifon, făină, nuci, mere, 1 linguriță de vanilie și apă fierbinte în ordinea dată. (Aluatul va fi gros).
Coaceți timp de 45 de minute la 350 de grade F (175 de grade C).
Se servește cu glazură de brânză cremă. Pentru a face glazură: amestecați crema de brânză, 3 linguri de unt, 1/2 linguriță de vanilie și zahărul de cofetărie cernut. Bateți până se omogenizează. Poate servi cald sau cald. De asemenea, puteți pune la frigider și lăsați toppingul de brânză cremă să se pregătească pentru un desert rece.