Plăcintă cu mere cu zăbrele cu zahăr brun Mexican

Plăcintă cu mere cu zăbrele cu zahăr brun Mexican
Plăcinta cu mere cu zăbrele cu zahăr brun Mexican este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 190 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, scorțișoară, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă cu mere cu zăbrele cu zahăr brun Mexican, Negrese mexicane cu glazură de zahăr brun, și Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil.

Instrucțiuni

1
Puneți o foaie mare de copt grea în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Aduceți piloncillo, apă, coajă, condimente și 1/8 linguriță de sare la fiert într-o cratiță mică și grea, acoperită, amestecând ocazional până când piloncillo s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
CondimenteCondimente
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți capacul și fierbeți la foc mediu-mic până când siropul este îngroșat și redus la aproximativ 3/4 cană, 6 până la 10 minute. Aruncați ușor coaja și siropul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
4
Între timp, curățați și miez merele, apoi tăiați-le în pene de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
5
Aruncați merele cu făină, apoi cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SiropSirop
6
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrând bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci, apoi încadrați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch și răciți coaja.
8
Întindeți bucata de aluat rămasă pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-un dreptunghi de 16 x 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
9
Tăiați aluatul transversal în benzi de 11 (1 1/4 inch lățime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Se amestecă amestecul de mere, apoi lingura uniform în coajă plăcintă. Țeseți un model strâns de zăbrele peste plăcintă cu benzi de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
MărMăr
11
Tăiați toate benzile la același nivel cu marginea plăcii de plăcintă. Îndoiți crusta de jos în sus peste marginea zăbrelei și sertizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Ungeți zăbrele (dar nu marginea) cu lapte și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
13
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
14
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și coaceți până când crusta este aurie și umplutura clocotește, cu 50 până la 60 de minute mai mult. Placinta rece la temperatura camerei calde sau, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Dacă nu puteți obține piloncillo, înlocuiți 1 cană de zahăr brun închis ambalat și 2 linguri de melasă nesulfurată (nu blackstrap). Siropul va dura mai mult pentru a reduce.•Pentru a obține un echilibru ideal de mere dulci și tarte, vă sugerăm 2 Golden Delicious sau Gala, 2 Granny Smith sau Winesap și 2 McIntosh sau Northern Spy (veți avea nevoie de aproximativ 6 mere în total).* Plăcinta este cea mai bună în ziua în care este coaptă, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită slab cu folie (odată răcită), la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă NesulfuratăMelasă Nesulfurată
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Tartă De MereTartă De Mere
PanelaPanela
MărMăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista