Plăcintă cu mere cu zăbrele cu zahăr brun Mexican
Plăcinta cu mere cu zăbrele cu zahăr brun Mexican este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 190 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, scorțișoară, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă cu mere cu zăbrele cu zahăr brun Mexican, Negrese mexicane cu glazură de zahăr brun, și Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil.
Instrucțiuni
Puneți o foaie mare de copt grea în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aduceți piloncillo, apă, coajă, condimente și 1/8 linguriță de sare la fiert într-o cratiță mică și grea, acoperită, amestecând ocazional până când piloncillo s-a dizolvat.
Scoateți capacul și fierbeți la foc mediu-mic până când siropul este îngroșat și redus la aproximativ 3/4 cană, 6 până la 10 minute. Aruncați ușor coaja și siropul rece.
Între timp, curățați și miez merele, apoi tăiați-le în pene de 1/2 inch lățime.
Aruncați merele cu făină, apoi cu sirop.
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrând bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci, apoi încadrați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch și răciți coaja.
Întindeți bucata de aluat rămasă pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-un dreptunghi de 16 x 11 inci.
Tăiați aluatul transversal în benzi de 11 (1 1/4 inch lățime).
Se amestecă amestecul de mere, apoi lingura uniform în coajă plăcintă. Țeseți un model strâns de zăbrele peste plăcintă cu benzi de patiserie.
Tăiați toate benzile la același nivel cu marginea plăcii de plăcintă. Îndoiți crusta de jos în sus peste marginea zăbrelei și sertizați.
Ungeți zăbrele (dar nu marginea) cu lapte și presărați cu zahăr.
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 20 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și coaceți până când crusta este aurie și umplutura clocotește, cu 50 până la 60 de minute mai mult. Placinta rece la temperatura camerei calde sau, aproximativ 1 1/2 ore.
* Dacă nu puteți obține piloncillo, înlocuiți 1 cană de zahăr brun închis ambalat și 2 linguri de melasă nesulfurată (nu blackstrap). Siropul va dura mai mult pentru a reduce.•Pentru a obține un echilibru ideal de mere dulci și tarte, vă sugerăm 2 Golden Delicious sau Gala, 2 Granny Smith sau Winesap și 2 McIntosh sau Northern Spy (veți avea nevoie de aproximativ 6 mere în total).* Plăcinta este cea mai bună în ziua în care este coaptă, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită slab cu folie (odată răcită), la temperatura camerei.