Plăcintă cu mere cu brânză Cheddar

Rețeta plăcintă cu mere cu brânză Cheddar este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 312 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, merele, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mere caramelizate + brânză Cheddar covrigi moi cu sos de scufundare cu cidru de mere, Cupcakes cu borș, umplutură de plăcintă cu mere, glazură de brânză cremă de scorțișoară și crustă de brânză Cheddar, și Supă de brânză de mere și Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425
Pregătiți aluatul de plăcintă și tapetați o tigaie adâncă de 10 inci cu jumătate din aluat.
Curățați și miezuiți merele și feliați-le în optimi.
Într-un castron, aruncați merele cu sucul de lămâie, zahărul și scorțișoara. Se amestecă tapioca.
Întoarceți umplutura în tigaia pentru plăcintă și punctați cu unt.
Întindeți aluatul rămas într-un cerc. Umeziți marginile crustei de plăcintă cu apă și puneți crusta superioară la loc. Sigilați și sertizați.
Periați crusta uniform cu spălarea ouălor.
Tăiați orificiile de ventilație în crusta superioară introducând un cuțit de tăiere prin aluat.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 20 de minute.
Reduceți căldura la 350 și continuați să coaceți încă 45 de minute.
Se răcește timp de 1 oră înainte de servire.
Se servește cu brânză cheddar.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;