Plăcintă Cu Lapte Cu Crustă Dublă

Plăcintă Cu Lapte Cu Crustă Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu lapte cu crustă dublă. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 297 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 248 de fani. Un amestec de scorțișoară, gălbenușuri de ou, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Crustă Dublă, Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, și Crisp De Prune Cu Crustă Dublă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul și făina și lăsați-le deoparte. Într-un castron mare, bateți pentru a combina zeama, gălbenușurile, ouăle întregi, untul, vanilia, scorțișoara, nucșoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați amestecul de zahăr încet, amestecând în timp ce mergeți, până când amestecul este neted și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă amestecul în coaja de plăcintă răcită și odihnită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4
Tăiați un cerc mic în centrul crustei superioare rulate și odihnite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Așezați crusta superioară peste plăcintă, având grijă să întindeți aluatul pe suprafață și să nu-l lăsați să se scufunde în umplutură. Sigilați marginile plăcintei și flaut-le, dacă doriți. Răciți plăcinta timp de 30 de minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
În timp ce plăcinta se răcește, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
7
Așezați plăcinta în centrul grătarului și coaceți timp de 15 minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F și coaceți timp de 35-40 de minute suplimentare, până când centrul se mișcă. Dacă doriți puțină culoare suplimentară pe partea de sus a plăcintei, mutați raftul în centru pentru ultimele zece minute de coacere, ceea ce va încuraja rumenirea. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire sau să se răcească la temperatura camerei și apoi puneți-o în frigider. Cel mai bun dacă este consumat în 24 de ore de la coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista