Plăcintă cu ierburi și brânză

Plăcintă cu ierburi și brânză
Plăcinta cu ierburi și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 393 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, brânză de vaci, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Plăcintă cu ierburi și brânză, și Jurnal De Brânză Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați tulpinile din bulbul de fenicul. Tăiați suficiente frunze pentru a măsura 1/4 cană și aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Tăiați becul (inclusiv miezul) în zaruri de 1/4 inch.
4
Gatiti bulbul de fenicul, ceapa verde si 1/4 lingurita de sare in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 10 inci, acoperita, la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți capacul și gătiți până când se evaporă orice lichid, încă 1 până la 2 minute.
6
Se transferă într-un castron mare și se amestecă brânzeturile, ouăle, grișul, frunzele de fenicul, mărarul, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Topiți restul de 6 linguri de unt și periați tigaia cu formă de arc cu o parte din unt, apoi presărați fundul cu 1 lingură de pesmet. Derulați phyllo și acoperiți stiva cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Lucrând rapid, periați 1 foaie phyllo cu puțin unt (păstrați foile rămase acoperite) și montați-o ușor în tigaia cu formă de arc, permițând capetelor să atârne. Rotiți ușor tigaia, apoi ungeți o altă foaie phyllo și așezați deasupra (foile nu trebuie să se alinieze).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Se presara cu restul de pesmet lingura. Unt și se potrivesc încă 4 foi phyllo în tigaie, tigaie rotativă pentru fiecare foaie (consola ar trebui să acopere întreaga jantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Răspândiți amestecul de brânză în coajă phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Ungeți o altă foaie phyllo, apoi pliați pe jumătate transversal și ungeți din nou. Îndoiți din nou (până la sfert) și periați cu unt, apoi așezați-vă peste centrul umpluturii. Repetați cu foaia phyllo rămasă, așezând-o peste foaia pliată în direcția opusă. Ori consola spre centru pentru a închide umplere și pliat phyllo, apoi perie de sus cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
11
Coaceți până se umflă și se rumenesc adânc, 40 până la 50 de minute. Odată ce plăcinta este maro aurie, acoperiți ușor tigaia cu o foaie de folie pentru a preveni suprasolicitarea. Se răcește în tigaie pe un raft 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți partea de tigaie și să continue să se răcească plăcintă pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Tăiați în pene (lăsați fundul tigaiei sub plăcintă).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Se servește cald sau la temperatura camerei.
15
* Disponibil la D. Coluccio & Sons (718-436-6700).
1
Plăcinta poate fi coaptă cu 6 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista