Plăcinta cu ierburi și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 393 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, brânză de vaci, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Plăcintă cu ierburi și brânză, și Jurnal De Brânză Cu Ierburi.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Tăiați tulpinile din bulbul de fenicul. Tăiați suficiente frunze pentru a măsura 1/4 cană și aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
3
Tăiați becul (inclusiv miezul) în zaruri de 1/4 inch.
4
Gatiti bulbul de fenicul, ceapa verde si 1/4 lingurita de sare in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 10 inci, acoperita, la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cup. Ceapă Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți capacul și gătiți până când se evaporă orice lichid, încă 1 până la 2 minute.
6
Se transferă într-un castron mare și se amestecă brânzeturile, ouăle, grișul, frunzele de fenicul, mărarul, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat Culese
Cireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Topiți restul de 6 linguri de unt și periați tigaia cu formă de arc cu o parte din unt, apoi presărați fundul cu 1 lingură de pesmet. Derulați phyllo și acoperiți stiva cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Lucrând rapid, periați 1 foaie phyllo cu puțin unt (păstrați foile rămase acoperite) și montați-o ușor în tigaia cu formă de arc, permițând capetelor să atârne. Rotiți ușor tigaia, apoi ungeți o altă foaie phyllo și așezați deasupra (foile nu trebuie să se alinieze).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Se presara cu restul de pesmet lingura. Unt și se potrivesc încă 4 foi phyllo în tigaie, tigaie rotativă pentru fiecare foaie (consola ar trebui să acopere întreaga jantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Răspândiți amestecul de brânză în coajă phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei Arbol
10
Ungeți o altă foaie phyllo, apoi pliați pe jumătate transversal și ungeți din nou. Îndoiți din nou (până la sfert) și periați cu unt, apoi așezați-vă peste centrul umpluturii. Repetați cu foaia phyllo rămasă, așezând-o peste foaia pliată în direcția opusă. Ori consola spre centru pentru a închide umplere și pliat phyllo, apoi perie de sus cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
11
Coaceți până se umflă și se rumenesc adânc, 40 până la 50 de minute. Odată ce plăcinta este maro aurie, acoperiți ușor tigaia cu o foaie de folie pentru a preveni suprasolicitarea. Se răcește în tigaie pe un raft 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Scoateți partea de tigaie și să continue să se răcească plăcintă pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Tăiați în pene (lăsați fundul tigaiei sub plăcintă).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Se servește cald sau la temperatura camerei.
15
* Disponibil la D. Coluccio & Sons (718-436-6700).
1
Plăcinta poate fi coaptă cu 6 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei.