Plăcintă Cu Ghimbir Cu Lămâie Congelată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta înghețată cu lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 81 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, fursecuri cu ghimbir, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Ghimbir Cu Lămâie Congelată, Gingersnap-Iaurt Congelat Cu Banane, și Plăcintă Cu Șifon De Lămâie Cu Crustă De Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Aruncați împreună toate ingredientele crustei cu o furculiță până când firimiturile sunt umezite. Apăsați uniform pe partea de jos și în sus a unei plăci de sticlă sau ceramică de 10 inci (capacitate de 6 căni).
Coaceți crusta în mijlocul cuptorului 7 minute, apoi se răcește pe un raft.
Aduceți smântâna, laptele, zahărul, coaja și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Bateți gălbenușurile într-un castron până se omogenizează, apoi adăugați amestecul de smântână fierbinte într-un flux lent, amestecând.
Transferați crema înapoi în cratiță și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 175 până la 180 F pe termometru, 3 până la 5 minute (nu lăsați să fiarbă).
Se toarnă imediat printr-o sită cu ochiuri fine în vasul curățat, apoi se amestecă sucul de lămâie. Se răcește crema la temperatura camerei, amestecând ocazional, apoi se răcește, suprafața acoperită cu o rundă de hârtie de ceară, până la rece, aproximativ 3 ore. Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Întindeți înghețata uniform în crustă și înfășurați placa de plăcintă în ceară sau hârtie pergament, apoi în folie de plastic. Congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore.
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, puneți plăcinta la frigider pentru a se înmuia.
* Inghetata se poate face cu 2 zile inainte de asamblarea placintei. Se înmoaie la frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de a se răspândi în crustă.* Plăcinta asamblată poate fi înghețată până la 3 zile.