Plăcintă Cu Gelatină Portocalie Pufoasă
Rețeta plăcintă cu gelatină portocalie pufoasă poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 8 porții cu 200 de calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți gelatină portocalie, lapte evaporat, portocaliu ombilic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Plăcintă Cu Gelatină Portocalie Catifelată, Plăcintă Cu Portocale Pufoase, și Cupe De Gelatină Portocalie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți lichidul din portocale într-o ceașcă de măsurare.
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 1 cană; puneți portocalele deoparte.
Se toarnă lichid într-o cratiță; aduceți la fierbere. Se amestecă gelatina până se dizolvă.
Transferați într-un castron mare; așezați bătătoarele mixerului în castron. Acoperiți și refrigerați până când amestecul devine siropos.
Adăugați lapte. Bate la viteză mare până aproape dublat. Fold în portocale mandarine.
Se toarnă în crustă. Se da la frigider 2-3 ore sau pana se intareste.
Garnisiți cu felii de portocale.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling