Plăcintă Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată

Plăcintă Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată
Placinta cu fulgi de ovăz cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 521 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1772 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătate de rețetă aluat ușor de plăcintă, nucșoară, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți crusta: Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați fundul crustei de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți-o cu greutăți de plăcintă (refolosesc fasolea uscată în acest scop) și coaceți timp de 15 minute pe raftul inferior al cuptorului, rotind la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Scoateți greutățile și căptușeala și coaceți încă 15 minute, până când fundul plăcintei începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți coaja din cuptor și lăsați-o să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Faceți ganache: tocați mărunt ciocolata și puneți-o într-un bol cu sarea. Într-o cratiță de dimensiuni medii, așezată la foc mediu, aduceți smântâna grea doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți din aragaz și turnați imediat crema peste ciocolată. Lăsați ciocolata să stea 2 minute, apoi amestecați până când ganache-ul este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se toarnă ganache-ul în fundul cojii de plăcintă răcită și se pune la frigider până când ganache-ul s-a întărit, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Faceți toppingul de fulgi de ovăz și coaceți: preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, amestecați împreună siropul, melasa, zahărul brun, vanilia, sarea și nucșoara. Într-un castron separat, bateți oul și gălbenușurile, apoi adăugați la ingredientele din castronul mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați fulgi de ovăz se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
9
Se toarnă amestecul de fulgi de ovăz peste partea superioară a ganache-ului răcit și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți până când partea superioară a plăcintei este maro aurie, 15-20 de minute. Dacă crusta devine prea întunecată, așezați pete de folie în jurul marginilor pentru a o proteja de căldură. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista