Plăcintă Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată

Plăcintă Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată
Placinta cu fulgi de ovăz cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 521 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1772 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătate de rețetă aluat ușor de plăcintă, nucșoară, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți crusta: Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați fundul crustei de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți-o cu greutăți de plăcintă (refolosesc fasolea uscată în acest scop) și coaceți timp de 15 minute pe raftul inferior al cuptorului, rotind la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Scoateți greutățile și căptușeala și coaceți încă 15 minute, până când fundul plăcintei începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți coaja din cuptor și lăsați-o să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Faceți ganache: tocați mărunt ciocolata și puneți-o într-un bol cu sarea. Într-o cratiță de dimensiuni medii, așezată la foc mediu, aduceți smântâna grea doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți din aragaz și turnați imediat crema peste ciocolată. Lăsați ciocolata să stea 2 minute, apoi amestecați până când ganache-ul este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se toarnă ganache-ul în fundul cojii de plăcintă răcită și se pune la frigider până când ganache-ul s-a întărit, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Faceți toppingul de fulgi de ovăz și coaceți: preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, amestecați împreună siropul, melasa, zahărul brun, vanilia, sarea și nucșoara. Într-un castron separat, bateți oul și gălbenușurile, apoi adăugați la ingredientele din castronul mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați fulgi de ovăz se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
9
Se toarnă amestecul de fulgi de ovăz peste partea superioară a ganache-ului răcit și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10
Coaceți până când partea superioară a plăcintei este maro aurie, 15-20 de minute. Dacă crusta devine prea întunecată, așezați pete de folie în jurul marginilor pentru a o proteja de căldură. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista