Plăcintă Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată
Placinta cu fulgi de ovăz cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 521 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1772 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătate de rețetă aluat ușor de plăcintă, nucșoară, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta: Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați fundul crustei de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți-o cu greutăți de plăcintă (refolosesc fasolea uscată în acest scop) și coaceți timp de 15 minute pe raftul inferior al cuptorului, rotind la jumătate.
Scoateți greutățile și căptușeala și coaceți încă 15 minute, până când fundul plăcintei începe să se rumenească.
Scoateți coaja din cuptor și lăsați-o să se răcească.
Faceți ganache: tocați mărunt ciocolata și puneți-o într-un bol cu sarea. Într-o cratiță de dimensiuni medii, așezată la foc mediu, aduceți smântâna grea doar la fierbere.
Scoateți din aragaz și turnați imediat crema peste ciocolată. Lăsați ciocolata să stea 2 minute, apoi amestecați până când ganache-ul este complet neted.
Se toarnă ganache-ul în fundul cojii de plăcintă răcită și se pune la frigider până când ganache-ul s-a întărit, cel puțin 1 oră.
Faceți toppingul de fulgi de ovăz și coaceți: preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, amestecați împreună siropul, melasa, zahărul brun, vanilia, sarea și nucșoara. Într-un castron separat, bateți oul și gălbenușurile, apoi adăugați la ingredientele din castronul mare și amestecați pentru a combina.
Adăugați fulgi de ovăz se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de fulgi de ovăz peste partea superioară a ganache-ului răcit și se întinde uniform.
Coaceți până când partea superioară a plăcintei este maro aurie, 15-20 de minute. Dacă crusta devine prea întunecată, așezați pete de folie în jurul marginilor pentru a o proteja de căldură. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.