Plăcintă Cu Dovlecei Eggy
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, dovlecei, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Eggy În Coș, Salată De Cartofi Eggy, și Sandvișuri Eggy Doodle.
Instrucțiuni
Combinați ouăle, smântâna și 1/4 cană de parmezan în borcanul blenderului. Se amestecă la viteză mare până se combină, aproximativ 10 secunde. Pune deoparte. Reglați suportul pentru broiler la 6 inci distanță de element și preîncălziți broiler la mediu-înalt.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă sau din fontă cu fundul greu de 10 inci, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând frecvent, până când încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați dovleceii și gătiți, amestecând frecvent până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați busuioc și amestecați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de ou în tigaia saut cu ceapa, usturoiul și dovlecelul și se lasă să stea până se fixează parțial, aproximativ 1 minut.
Se presară cu restul de 2 linguri Parmezan.
Puneți tigaia sub broiler și gătiți până când brânza începe să se rumenească și ouăle s-au întărit în mare parte, aproximativ 1 minut.
Scoateți din broiler și lăsați să se odihnească la temperatura camerei până când ouăle sunt complet setate până la capăt, dar încă fragede, aproximativ 5 minute.
Slăbiți marginile folosind o spatulă metalică subțire și agitați ușor până când frittata alunecă liber în tigaie.
Așezați placa inversată deasupra tigaiei. Ținând atât tigaia, cât și farfuria, întoarceți frittata pe farfurie. Feliați și serviți imediat.