Plăcintă Cu Dovleac Fără Crustă Fără Gluten

Placinta cu dovleac fara gluten este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr brun, nucșoară măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Fără Crustă Fără Zahăr {Fără Lactate, Fără Gluten Și Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați}, și Quiche Fără Crustă Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Bateți ouăle, zahărul brun, scorțișoara, sarea, nucșoara, cuișoarele și ghimbirul într-un castron până se omogenizează. Se amestecă laptele și dovleacul până când amestecul este neted; transferați într-un vas de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Se presară cu nuci pecan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute; reduceți focul la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți până când este setat, cu 30 până la 40 de minute mai mult. Se răcește cel puțin 1 oră înainte de feliere și servire.