Plăcintă Cu Dovleac Acoperită Cu Streusel
Streusel-Topped placinta de dovleac necesită în jurul valorii de 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 405 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahărul granulat, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Dovleac Acoperită Cu Streusel, Plăcintă Cu Dovleac Acoperită Cu Streusel, și Streusel Topped Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 grade F.
Așezați crusta de plăcintă într-o tigaie de sticlă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o plăcintă umplută cu o crustă.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele de umplere până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F; coaceți 15 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele streusel.
Presărați streusel peste umplutura de dovleac.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Îndoiți ușor coaja de portocală în topping biciuit.
Serviți plăcinta cu topping. A se păstra la frigider.