Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 300 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zmeură, zahăr, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu fructe roșii, albe și albastre, Roșu, Alb Și Albastru Fleac De Fructe De Pădure, și Roșu-alb-și-albastru Delight fructe de padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru straturile de fructe de pădure, combinați zahărul, amidonul de porumb și apa într-o cratiță medie, amestecând pentru a se dizolva. Gatiti pana se ingroasa si limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se adaugă gelatină; se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
3
Împărțiți amestecul în jumătate. Se amestecă afine și suc de lămâie în jumătate din amestec; răspândit peste partea de jos a coajă plăcintă. La frigider. Îndoiți ușor zmeura în jumătatea rămasă de amestec; deoparte.
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4
Pentru stratul de cremă, bateți împreună brânza și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Se amestecă în topping; răspândit peste stratul de afine. Frigider până la setare. Întindeți cu grijă stratul de zmeură peste stratul de cremă. Se răcește cel puțin 4 ore înainte de servire.