Plăcintă Cu Cremă Irlandeză
Rețeta plăcintă cu cremă irlandeză ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 5 ore și 30 de minute. Pentru 96 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 468 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, lichior de cremă irlandeză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele crustei până se formează aluatul moale. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 30 de minute.
În cratița de 3 litri, încălziți laptele și marshmallows la foc mic, amestecând constant, doar până când marshmallows sunt topite. Dați la frigider aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional, până când amestecul se înmoaie ușor când este scăpat dintr-o lingură. (Dacă amestecul devine prea gros, puneți cratița într-un vas cu apă caldă; amestecați amestecul până la consistența corespunzătoare.) Se amestecă treptat lichiorul.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți amestecul de marshmallow în frișcă.
Se întinde în crustă de plăcintă.
Se presară cu ciocolată rasă. Capac; la frigider până la set, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. A se păstra la frigider.