Plăcintă Cu Cremă De Unt De Arahide
Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt de arahide cremos, topping cu bici rece, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Prăjituri surpriză sănătoase cu unt de arahide (fursecuri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 1/2 cană de topping de fudge pe fundul crustei. Congelați 10 min.
Bateți untul de arahide și laptele într-un castron mare cu biciul până se omogenizează bine.
Adăugați amestecuri uscate de budincă; bate 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă jumătate din biciul rece; lingura în crustă. Acoperiți cu biciul rece rămas.
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Stropiți cu restul de topping de fudge chiar înainte de servire.