Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă-Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de rubarbă-lămâie. Această rețetă face 10 porții cu 295 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, gălbenușuri de ou, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pavlovas de Paște cu frișcă de lămâie și compot de vanilie-rubarbă, Căpșuni și plăcintă cu cremă, și Piersici și cremă de plăcintă baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mic, combinați untul, gălbenușurile de ou, zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se amestecă în mod constant până când amestecul straturi groase partea din spate a unei linguri de lemn, 10-12 minute (nu se fierbe).
Se toarnă într-un castron mic, se acoperă și se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore, sau se cuibărește într-un castron mare cu apă cu gheață și se amestecă amestecul până se răcește, aproximativ 10 minute.
Într-o măsură de sticlă rezistentă la căldură cu 1 cană, presărați gelatină peste 2 linguri de apă rece.
Lăsați să stea până la moale, 2 până la 3 minute. Puneți 1 inch de apă într-o tigaie mică; se aduce la fierbere la foc mare, apoi se scoate de pe foc. Setați măsura în apă în tigaie și amestecați până când gelatina este dizolvată, 2 până la 3 minute.
Într-un castron mare, bateți crema până se îngroașă ușor. Bateți constant, turnați gelatină; continuați să bateți până se formează vârfuri moi.
Se amestecă aproximativ 1/2 cană frișcă în amestec rece de lămâie până se amestecă bine, apoi se răzuie amestecul de lămâie în frisca rămasă și se pliază ușor până se încorporează. Se toarna in crusta de placinta si se raspandeste nivelul. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se întărește, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Turnați compotul de rubarbă într-o strecurătoare fină așezată peste un bol.
Lăsați să se scurgă până se oprește picurarea, apoi lingurați ușor bucățile de rubarbă peste crema de lămâie.