Plăcintă Cu Cremă De Rom Cu Unt
Unt Rum crema de placinta este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Un amestec de extract de vanillan, unt, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Fără Plăcintă Cu Unt De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie combinați zahărul brun, amidonul de porumb și sarea.
Bateți laptele și gălbenușurile de ou până se amestecă bine. Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand constant. Odată ce amestecul începe să fiarbă, continuați să fierbeți timp de 2 minute, apoi îndepărtați-l de pe foc.
Pentru amestecul de lapte se amestecă untul sau margarina, extractul de vanilie, extractul de butterscotch, extractul de rom și romul condimentat.
Se toarnă acest amestec în coajă de plăcintă coaptă și se răcește timp de 2 până la 3 ore înainte de servire.
Garnisiți cu frișcă și topping de butterscotch.