Plăcintă Cu Cremă De Ouă Din Mississippi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Mississippi Egg Custard Pie. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 269 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți împreună zahărul, făina, ouăle, vanilia și laptele și turnați amestecul într-o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Așezați plăcinta într-un vas umplut cu apă fierbinte (apa trebuie să ajungă la jumătatea părților laterale ale tigaiei).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Se lasă să se răcească și se servește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.