Plăcintă cu cremă de nucă de cocos tropicală în crustă de biscuiți de nucă de cocos
Această rețetă servește 1 și costă 4,84 USD pe porție. O porție conține 2347 calorii, 23g de proteine, și 164g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână banane, ananas în suc, nucă de cocos cu fulgi de înger baker și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu o crustă de biscuiți de nucă de cocos, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cheesecake Tropical cu crustă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă firimiturile de prăjituri, 2/3 cană de nucă de cocos neprăjită și unt într-un castron mediu până se amestecă; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Stropi în Formă De Inimă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Coaceți 10 min. sau până se rumenesc. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min. Se amestecă nuca de cocos rămasă neprăjită. Aranjați felii de banane pe fundul crustei; acoperiți cu amestec de budincă. Se amestecă ușor ananasul în biciul rece; se întinde pe stratul de budincă.