Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos I
Plăcintă cu cremă de nucă de cocos s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 234 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 576 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, nucă de cocos, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă cu cremă de nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, bateți împreună untul sau margarina, zahărul și ouăle cu un mixer electric la viteză mică. Se amestecă în făină.
Se amestecă 1/2 cană de lapte la un moment dat.
Adăugați 1 cană de nucă de cocos și vanilie și amestecați bine.
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă necoaptă.
Presărați deasupra cu nucă de cocos suplimentară înainte de coacere, suficient pentru a acoperi ușor blatul.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute sau până când este setat.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Chateau Chantal late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling