Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu lapte de cocos
Placinta cu crema de nuca de cocos cu lapte de cocos ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție conține 1058 calorii, 13g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, zahăr de cofetărie, lapte de cocos lite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Topping De Lapte De Cocos Bătut, Inghetata Cu Lapte De Cocos, și Înghețată Cu Lapte De Cocos De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul, ouăle, gălbenușul de ou și făina într-un castron mediu.Aduceți laptele de cocos la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu. Adăugați treptat lapte de cocos fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant. Reveniți în aceeași cratiță; gatiti pana cand crema de patiserie se ingroasa si fierbe, amestecand continuu, timp de aproximativ 4 minute.
Se amestecă în extracte de nucă de cocos, vanilie și nucă de cocos.
Se toarnă umplutura peste crusta coaptă și se lasă să se răcească ușor. Acoperiți cu o bucată de pergament sau hârtie de ceară și răciți până când este ferm și rece.Folosind mixerul electric, bateți crema până se formează vârfuri moi. Bateți în zahăr și extrageți.
Întindeți frisca peste tot deasupra umpluturii (sau pipetați-o în jurul marginilor).
Se presară uniform cu nucă de cocos prăjită.