Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de nucă de cocos, zahăr echivalent înlocuitor de zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți nuca de cocos într-un 9-in uns. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2
Se coace la 350 la 4 minute, amestecând de mai multe ori; pus deoparte. (Nuca de cocos nu va fi complet prăjită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Linie coajă de patiserie neimprimată cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se coace la 450 la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Îndepărtați folia; coaceți 4-6 minute mai mult. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Într-un castron, bateți ouăle și sarea timp de 5 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Amestecul va fi de culoare lămâie și ușor îngroșat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Adăugați laptele, înlocuitorul de zahăr, extractul de nucă de cocos și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
9
Transferați în crustă. (Crusta va fi plină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Se coace la 350 de minute pentru 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12
Coaceți cu 8-10 minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat și nuca de cocos se rumeneste ușor. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista