Această rețetă servește 8. O porție conține 623 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, garnituri: lămâie, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Bundt de afine cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, Cupcakes cu afine de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente; apăsați uniform în partea de jos și în sus a unei plăci de 9 inci.
2
Coaceți piecrust la 350 timp de 8 minute; scoateți piecrust pe o grătar și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Bateți brânza, laptele și zahărul pudră la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Adăugați amestecul de budincă, coaja și sucul; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Întindeți jumătate din amestecul de lămâie uniform în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Se amestecă afinele și conservele; se întinde uniform peste amestecul de lămâie.