Placinta cu crema de lamaie necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de migdale albite, gelatină, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Pentru a face crusta: într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, topiți untul sau margarina. Se amestecă amestecul de crustă de desert și migdalele. Gatiti 4 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa se rumeneasca si sa se destrame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Rezervați 2 linguri de amestec de crustă pentru topping. Folosiți partea din spate a unei furculițe pentru a apăsa amestecul de crustă rămas într-o farfurie de plăcintă cu farfurie adâncă de 9 inci. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Se toarnă apă rece într-o cratiță de 2 litri fără aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Presărați gelatina peste apă și lăsați să se înmoaie 5 minute. Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul de umplere a barei de desert în gelatină, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți 1/4 cană de amestec de lămâie fierbinte în gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți amestecul de gălbenuș de ou înapoi în restul umpluturii de lămâie. Întoarceți amestecul la căldură. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ia de pe foc. Acoperiți și refrigerați.
7
Într-un bol mediu de amestecare, combinați crema de brânză și 1/4 cană de umplutură de lămâie (poate fi ușor caldă), bătând până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de umplere rămas până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
8
Se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
9
Se toarnă umplutura în crustă. Acoperiți și răciți cu cel puțin 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Presărați deasupra amestecul de migdale rezervat chiar înainte de servire.