Plăcintă Cu Cremă De Lămâie
Placinta cu crema de lamaie necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de migdale albite, gelatină, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta: într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, topiți untul sau margarina. Se amestecă amestecul de crustă de desert și migdalele. Gatiti 4 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul incepe sa se rumeneasca si sa se destrame.
Rezervați 2 linguri de amestec de crustă pentru topping. Folosiți partea din spate a unei furculițe pentru a apăsa amestecul de crustă rămas într-o farfurie de plăcintă cu farfurie adâncă de 9 inci. Se răcește complet.
Se toarnă apă rece într-o cratiță de 2 litri fără aluminiu.
Presărați gelatina peste apă și lăsați să se înmoaie 5 minute. Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul de umplere a barei de desert în gelatină, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mediu.
Bateți 1/4 cană de amestec de lămâie fierbinte în gălbenușuri de ou.
Bateți amestecul de gălbenuș de ou înapoi în restul umpluturii de lămâie. Întoarceți amestecul la căldură. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se ia de pe foc. Acoperiți și refrigerați.
Într-un bol mediu de amestecare, combinați crema de brânză și 1/4 cană de umplutură de lămâie (poate fi ușor caldă), bătând până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de umplere rămas până se omogenizează.
Se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Se toarnă umplutura în crustă. Acoperiți și răciți cu cel puțin 4 ore înainte de servire.
Presărați deasupra amestecul de migdale rezervat chiar înainte de servire.