Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Și Scorțișoară
Plăcinta cu cremă de scorțișoară cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 543 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, firimituri de cracker Graham de scorțișoară, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Se amestecă împreună toate ingredientele crustei. Apăsați pe partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Coaceți până se fixează, 12 până la 15 minute, apoi răciți.
Topiți ciocolata într-un castron mare.
Amestecați amidonul de porumb și 2 linguri de zahăr brun într-un castron mic.
Bateți împreună ouăle întregi și gălbenușurile într-un alt castron, apoi amestecați amestecul de amidon de porumb.
Se amestecă laptele, smântâna, sarea și zahărul brun rămas într-o cratiță medie grea și se aduce doar la fierbere la foc mediu.
Se toarnă jumătate din amestecul de lapte în amestecul de ouă într-un flux lent, amestecând, apoi se toarnă amestecul de ouă în amestecul de lapte rămas. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine în ciocolată topită și se amestecă pentru a se combina.
Transferați umplutura fierbinte în crustă și răciți, suprafața acoperită cu pergament, până când umplutura este rece, aproximativ 3 ore.
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor și scorțișoara folosind un mixer electric până când ține vârfuri rigide. Lingură peste umplutura răcită.
Țineți ciocolata în mâini (sau cuptorul cu microunde la putere redusă la intervale de 10 secunde) până când suprafața se înmoaie ușor. Folosind un cojitor de legume (de preferință în formă de Y), "curățați" buclele mari de ciocolată pe un prosop de hârtie. Dacă buclele sunt prea fragile sau nu se formează ușor, reîncălziți ciocolata doar până când suprafața se înmoaie.
Presărați bucle pe plăcintă.
* Crusta poate fi coaptă cu 2 zile înainte și păstrată, acoperită slab cu folie (odată răcită), la temperatura camerei.* Plăcinta poate fi răcită, acoperită ușor cu folie de plastic (odată rece), până la 1 zi.