Plăcintă cu cremă de cantalup
Placinta cu crema de cantaloupe ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 1071 de calorii, 12 g de proteine și 48 g de grăsimi. Pentru 2,09 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, extract de vanilie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Plăcintă cu cremă de cantaloupe II, Plăcintă cu cântalup și Cremă cu cântalup.
Instrucțiuni
Într-un castron mare care poate fi folosit la microunde, combinați zahărul și amidonul de porumb.
Amestecați gălbenușurile de ou, urmate de lapte. Bateți la viteză mare cu mixerul manual timp de 1 minut. Pune la microunde 5 minute. Bateți cu mixerul timp de 1 minut. Puneți la microunde încă 5 minute.
Se amestecă extractul de vanilie și untul sau margarina în amestecul de lapte. Puneți pepenele galben într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați în cremă.
Turnați amestecul în crusta de biscuit Graham. Se răcește cu cel puțin o oră înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcintă în meniu? Încercați să combinați cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.