Plăcintă Cu Cremă De Banane De Modă Nouă
Noua plăcintă cu cremă de banane este o fără lactate desert. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 293 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, biscuiți graham cu aromă de ciocolată, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Banane De Modă Veche, Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În oțel inoxidabil de 2 litri sau cratiță antiaderentă (nu folosiți aluminiu, deoarece budinca se va decolora), amestecați amidonul de porumb și zahărul. Se amestecă treptat laptele de soia și gălbenușurile de ou cu sârmă.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu; se ia de pe foc. Se amestecă vanilia și untul. Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic pentru a preveni formarea pielii. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până se răcește.
Presărați 1 lingură de firimituri de cracker peste fundul a 4 boluri mici de servire puțin adânci. Se amestecă budinca. Puneți 1/4 cană de budincă peste firimituri în fiecare castron; acoperiți fiecare cu 1/4 din feliile de banană. Lingură 1/4 cană budincă peste felii de banane; se acoperă cu 1/4 cană topping bătut și 1 lingură cracker crumbs.