Plăcintă Cu Cremă De Banane Cu Unt De Arahide

Plăcintă Cu Cremă De Banane Cu Unt De Arahide
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 428 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica, dar banane, amidon de porumb, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Sundaes Mai Sănătoase (Biscuiți Cu Unt De Arahide Din Cereale Integrale + Înghețată Bananan Cu Unt De Arahide), și Plăcintă Cu Cremă De Banane Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalzeste cuptorul la350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați toate ingredientele în procesor; amestecați până când amestecul seamănă cu firimiturile umede,aproximativ 1 minut.
3
Transferați în vasul de plăcintă cu sticlă cu diametrul de 9 inci și apăsați amestecul pe părțile inferioare și în sus (nu pe marginea) vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Coaceți crustapână la maro auriu, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor; apăsați crusta cu spatele lingurii dacă este umflată. Se răcește complet crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți zahărul, amidonul de porumb și sarea în medii greiratiță până când nu rămân bulgări. Treptatse amestecă în smântână, apoi lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați gălbenușuri șiscrape în semințe din boabe de vanilie; bateți la amestec. Gatiti la foc mediu, amestecandîn mod constant,până când budinca se îngroașă și fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați unt și amestecați până latopit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Răspândiți budinca caldă în răcitcrustă. Se răcește până când umplutura este rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Tăiați subțire 3 banane pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
6
Combinați feliile de banane și 2 lingurisuc de portocale într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați felii de banane pe prosoape de hârtie șipat uscat. Aranjați suficiente felii de banane într-un singur strat peste umplutura de cremă de vanilie pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Folosind electricmixer, bateți crema de brânză și pudrațizahăr într-un castron mediu până se omogenizează. Bate vanilie, apoi unt de arahide. Bateți cremaîn alt castron mediu până la vârfuri fermeforma. Îndoiți lingura mare de cremă bătutăla amestecul de arahide pentru a slăbi, apoi pliați în crema rămasă în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ArahideArahide
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți uniform stratul de unt de nucă peste banane.Se răcește cel puțin 3 ore. Faceți înainte: poate fi făcut8 ore înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
UntUnt
3
Tăiați subțire banana rămasă pediagonală. Aruncați cu restul de 1 lingurăsuc de portocale, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie.Aranjați felii de banane în jurul marginii superioare aplăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Presărați arahide fragile peste banane, dacă doriți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
ArahideArahide
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista