Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 428 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica, dar banane, amidon de porumb, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Sundaes Mai Sănătoase (Biscuiți Cu Unt De Arahide Din Cereale Integrale + Înghețată Bananan Cu Unt De Arahide), și Plăcintă Cu Cremă De Banane Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalzeste cuptorul la350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați toate ingredientele în procesor; amestecați până când amestecul seamănă cu firimiturile umede,aproximativ 1 minut.
3
Transferați în vasul de plăcintă cu sticlă cu diametrul de 9 inci și apăsați amestecul pe părțile inferioare și în sus (nu pe marginea) vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
4
Coaceți crustapână la maro auriu, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor; apăsați crusta cu spatele lingurii dacă este umflată. Se răcește complet crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți zahărul, amidonul de porumb și sarea în medii greiratiță până când nu rămân bulgări. Treptatse amestecă în smântână, apoi lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cremă
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Adăugați gălbenușuri șiscrape în semințe din boabe de vanilie; bateți la amestec. Gatiti la foc mediu, amestecandîn mod constant,până când budinca se îngroașă și fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați unt și amestecați până latopit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Răspândiți budinca caldă în răcitcrustă. Se răcește până când umplutura este rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Tăiați subțire 3 banane pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
6
Combinați feliile de banane și 2 lingurisuc de portocale într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Transferați felii de banane pe prosoape de hârtie șipat uscat. Aranjați suficiente felii de banane într-un singur strat peste umplutura de cremă de vanilie pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Vanilie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
1
Folosind electricmixer, bateți crema de brânză și pudrațizahăr într-un castron mediu până se omogenizează. Bate vanilie, apoi unt de arahide. Bateți cremaîn alt castron mediu până la vârfuri fermeforma. Îndoiți lingura mare de cremă bătutăla amestecul de arahide pentru a slăbi, apoi pliați în crema rămasă în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Cremă De Brânză
Vanilie
Arahide
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți uniform stratul de unt de nucă peste banane.Se răcește cel puțin 3 ore. Faceți înainte: poate fi făcut8 ore înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Unt
3
Tăiați subțire banana rămasă pediagonală. Aruncați cu restul de 1 lingurăsuc de portocale, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie.Aranjați felii de banane în jurul marginii superioare aplăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Presărați arahide fragile peste banane, dacă doriți și serviți.