Plăcintă cu cremă Boston I

Plăcintă cu cremă Boston I
Plăcinta cu cremă Boston I este un desert pentru 8 persoane. O porție conține 283 de calorii , 6 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 446 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 35% , acest preparat nu este chiar atât de grozav. Încercați plăcinta cu cremă Boston „Pădurea Neagră” , plăcinta cu cremă de banane și ciocolată albă și plăcinta cu mure și frișcă de lămâie și verbină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190 grade Celsius (375 grade Fahrenheit). Ungeți și tapetați cu făină două forme rotunde de tort cu diametrul de 23 cm. Cerneți împreună făina universală, făina pentru tort, praful de copt și sarea și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un bol adânc, mixați 6 linguri de unt cu 3/4 cană de zahăr până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați cele 2 ouă, unul câte unul, apoi încorporați 1 linguriță de extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de făină alternativ cu 1/2 cană de lapte, în 3 adăugări, amestecând aluatul până la omogenizare după fiecare adăugare. Împărțiți aluatul în cele 2 forme pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Coaceți la 190 de grade Celsius timp de 15 minute sau până când prăjiturile încep să se contracte de pe marginile tăvilor, iar centrul își revine la forma inițială atunci când sunt atinse ușor. Răsturnați prăjiturile pe grătare de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Combinați 1/2 cană de smântână ușoară cu 1/4 cană de lapte și gătiți la foc mediu până când încep să se formeze bule pe marginea cratiței. Adăugați imediat 1/4 cană de zahăr și sarea, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Luați tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de lapte cu amidonul de porumb și amestecați cu un tel pentru a îndepărta cocoloașele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încorporați cele 2 ouă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați amestecul fierbinte de smântână într-un fir subțire, amestecând constant. Turnați amestecul înapoi în cratiță, aduceți la fierbere și gătiți la foc mic, amestecând constant, până când crema se îngroașă și devine omogenă (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Luați de pe foc și încorporați 1/2 linguriță de vanilie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
7
Pentru a prepara glazura de ciocolată: Într-o cratiță groasă, la foc mic, amestecați bucățile de ciocolată și 2 linguri de unt până se topesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Luați de pe foc și, amestecând constant, adăugați 1/4 cană de smântână ușoară într-un fir subțire și continuu. Când amestecul este omogen, încorporați zahărul pudră și bateți energic. Încorporați 1/2 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1
Întindeți umplutura răcită peste una dintre prăjiturile răcite și așezați a doua prăjitură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Turnați glazura de ciocolată uniform deasupra, lăsând-o să se verse pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista