Plăcintă cu cremă Boston I
Plăcinta cu cremă Boston I este un desert pentru 8 persoane. O porție conține 283 de calorii , 6 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 446 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 35% , acest preparat nu este chiar atât de grozav. Încercați plăcinta cu cremă Boston „Pădurea Neagră” , plăcinta cu cremă de banane și ciocolată albă și plăcinta cu mure și frișcă de lămâie și verbină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190 grade Celsius (375 grade Fahrenheit). Ungeți și tapetați cu făină două forme rotunde de tort cu diametrul de 23 cm. Cerneți împreună făina universală, făina pentru tort, praful de copt și sarea și puneți-le deoparte.
Într-un bol adânc, mixați 6 linguri de unt cu 3/4 cană de zahăr până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați cele 2 ouă, unul câte unul, apoi încorporați 1 linguriță de extract de vanilie.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu 1/2 cană de lapte, în 3 adăugări, amestecând aluatul până la omogenizare după fiecare adăugare. Împărțiți aluatul în cele 2 forme pregătite.
Coaceți la 190 de grade Celsius timp de 15 minute sau până când prăjiturile încep să se contracte de pe marginile tăvilor, iar centrul își revine la forma inițială atunci când sunt atinse ușor. Răsturnați prăjiturile pe grătare de sârmă pentru a se răci.
Combinați 1/2 cană de smântână ușoară cu 1/4 cană de lapte și gătiți la foc mediu până când încep să se formeze bule pe marginea cratiței. Adăugați imediat 1/4 cană de zahăr și sarea, amestecând până se dizolvă.
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de lapte cu amidonul de porumb și amestecați cu un tel pentru a îndepărta cocoloașele.
Încorporați cele 2 ouă cu un tel.
Adăugați amestecul fierbinte de smântână într-un fir subțire, amestecând constant. Turnați amestecul înapoi în cratiță, aduceți la fierbere și gătiți la foc mic, amestecând constant, până când crema se îngroașă și devine omogenă (aproximativ 5 minute).
Luați de pe foc și încorporați 1/2 linguriță de vanilie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Pentru a prepara glazura de ciocolată: Într-o cratiță groasă, la foc mic, amestecați bucățile de ciocolată și 2 linguri de unt până se topesc complet.
Luați de pe foc și, amestecând constant, adăugați 1/4 cană de smântână ușoară într-un fir subțire și continuu. Când amestecul este omogen, încorporați zahărul pudră și bateți energic. Încorporați 1/2 linguriță de vanilie.
Întindeți umplutura răcită peste una dintre prăjiturile răcite și așezați a doua prăjitură deasupra.
Turnați glazura de ciocolată uniform deasupra, lăsând-o să se verse pe margini.