Plăcintă Cu Covrig Cu Unt De Arahide
Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 988 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de unt de arahide neted, smântână grea, răsuciri de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Borcane ușoare de plăcintă cu unt de arahide fără coacere și un cadou, și Unt de arahide Nutella covrig și amestec de gustări de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, pulverizați covrigii până când sunt ca pietrișul; unele bucăți mai mari, unele bucăți mai mici și unele firimituri cu textură nisipoasă.
Adăugați untul topit și amestecați pentru a combina.
Turnați amestecul în placa de plăcintă și apăsați-l uniform pe fund și pe laturi pentru a forma crusta. Congelați timp de 10 minute.
Într-un castron folosind o spatulă mare, amestecați înghețata până când este flexibilă, dar încă înghețată; consistența servirii moi.
Stropiți 5 uncii de unt de arahide peste el și pliați-l în înghețată.
Se toarnă amestecul înghețat în coaja pregătită și se netezește blatul, astfel încât să fie ușor bombat. Desenați un divot în partea de sus a cupolei și turnați restul de unt de arahide în el. Congelați plăcinta timp de 4 ore pentru a seta.
Când este gata de servit, pipetați frisca rece în jurul perimetrului plăcintei.
Presărați deasupra toppingul tocat la alegere.