Plăcintă Cu Citrice-Migdale
Placinta de citrice-migdale este o lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 10 porții. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1196 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți scorțișoară măcinată, suc de portocale, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Fără Plăcintă Cu Unt De Migdale, Pui De Migdale Citrice, și Almond Sunshine Citrus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți migdalele într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Coaceți într-un cuptor de 375 până când sunt aurii sub piele, aproximativ 10 minute. Se răcește aproximativ 10 minute;se taie.
Între timp, într - o tigaie de 2 până la 3 litri, amestecați făina, scorțișoara, ienibaharul, coriandrul și sarea. Adăugați treptat suc de portocale, amestecând până se omogenizează. Se amestecă stafidele, coaja de portocală și citronul. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când coaja este fragedă când este străpunsă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă mierea și migdalele.
Răzuiți amestecul de nuci în crusta de jos a patiseriei de plăcintă de 9 inci în tigaie.
Pe o suprafață ușor presarata cu faina, cu un sucitor presarata cu faina, rola restul de patiserie într-o rundă de 1/8-inch grosime aproximativ 11 cm lățime; centru peste amestec de nuci. Ori marginea de patiserie de sus sub marginea de jos o culoare cu pan rim, și crimp împreună pentru a sigila. Marginea flautului decorativ. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați mai multe fante în patiseria de sus. Setați plăcinta într-o tigaie de pizza de 12 inci căptușită cu folie sau o tigaie de copt de 10 pe 15 inci. Bateți gălbenușul de ou pentru a se amesteca cu 2 lingurițe de apă rece; periați ușor peste crusta superioară.
Coaceți plăcinta pe raftul inferior al unui cuptor de 375 până se rumenesc, 50 până la 55 de minute (30 până la 35 de minute într-un cuptor cu convecție). Dacă plăcinta se rumeneste prea repede (verificați după 20 de minute), acoperiți ușor cu folie.
Se transferă într-un suport și se lasă să stea, neacoperit, până se răcește la atingere, 2 1/2 până la 3 ore.