Plăcintă Cu Cireșe La Sol I
Plăcintă cu cireșe la sol s-ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 68 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână zahăr, tapioca, cireșe măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Tortul De Cafea Cu Cireșe De 10 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ușor cireșele măcinate, zahărul, tapioca, făina și sucul de lămâie.
Lăsați să stea 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Aliniați o tigaie de 9 inci cu jumătate din patiserie.
Turnați amestecul de fructe în tigaia căptușită cu patiserie și puneți blatul cu untul. Acoperiți cu crustă superioară sau zăbrele.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 40 de minute sau până se rumenesc.