Plăcintă Cu Cireșe De Afine
Cranberry Cherry Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 219 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu cireșe, zahăr, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Plăcintă Cu Cireșe De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună umplutura de plăcintă cu cireșe, sosul de afine, stafidele, amidonul de porumb și ghimbirul.
Faceți aluat de crustă de plăcintă, înlocuind sucul de portocale cu apă. Împărțiți aluatul 55% / 45%.
Rola bucată mai mare la 1 1/2 inch mai mare decât 9-inch pie pan.
Așezați crusta în plăcuța de plăcintă lăsând o consolă de un centimetru și ungeți cu albus de ou. Turnati umplutura de cirese in crusta de placinta.
Rulați a doua crustă la Runda de 12 inci.
Tăiați în 14 benzi pentru a face un vârf de zăbrele. Umeziți marginea crustei de jos cu apă.
Așezați 7 benzi peste plăcintă. Nu sigilați capetele. Îndoiți toate celelalte benzi înapoi la jumătatea distanței de centru.
Așezați banda transversală centrală pe plăcintă și înlocuiți partea pliată a benzilor. Acum pliați înapoi benzi alternative.
Așezați a doua bandă transversală în poziție. Repetați pentru a țese benzi încrucișate în zăbrele. Se termină sigiliul. Întoarceți marginea crustei de jos în sus peste capetele benzilor. Prindeți pentru a sigila. Faceți o margine înaltă.
Ungeți patiseria cu lapte și presărați ușor cu zahăr.
Coaceți la 400 de grade C (205 grade C) timp de 50 de minute sau până când fructele încep să buleze și crusta este maro aurie. Se răcește ușor plăcinta pe suportul de sârmă.