Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 782 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tapioca cu gătit rapid, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Pizza cu cireșe Crostata Dolce (plăcintă cu Ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe Port.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, untul, scurtarea și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Stropiți 5 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Strângeți o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, amestecând (sau pulsând) până se încorporează. Nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 8 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună cu răzuitorul de patiserie. Împărțiți aluatul cu o jumătate puțin mai mare, apoi formați fiecare bucată într-o bilă și aplatizați fiecare într-un disc. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu suportul în mijloc și puneți o foaie mare de copt pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se macină fin tapioca în râșniță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
3
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron mare cu un cuțit mic. (Dacă utilizați extract, adăugați cu fructe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Fructe
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
4
Bateți tapioca măcinată, amidonul de porumb, scorțișoara, sarea și zahărul, apoi adăugați cireșe și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cireșe
Scorțișoară
Tapioca
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Lăsați să stea 30 de minute.
6
Întindeți o bucată mai mare de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 14 inci. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch. Tăiați orice exces de aluat pentru a lăsa o surplombă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
7
Întindeți aluatul rămas pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
8
Aruncați din nou cireșele bine, apoi adăugați la coajă și acoperiți cu crusta superioară. Apăsați marginile crustei împreună, apoi tăiați, lăsând o consolă de 1/2 inch. Îndoiți consola dedesubt, apoi sertizați decorativ și periați crusta superioară cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Lapte
9
Tăiați 5 orificii de abur în formă de lacrimă (1 pe 1/2 inch) la 1 inch de centru și presărați cu zahăr (1 lingură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
10
Coaceți plăcinta pe foaia de copt preîncălzită 30 de minute, apoi acoperiți marginea cu un scut de plăcintă sau folie și reduceți temperatura cuptorului la 375 de grade F. Continuați să coaceți până când crusta este aurie adâncă și umplutura clocotește în centru, cu 50 de minute până la 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
11
Transferați plăcinta într-un raft pentru a se răci complet, 3 până la 4 ore.