Plăcintă Cu Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 782 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tapioca cu gătit rapid, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Pizza cu cireșe Crostata Dolce (plăcintă cu Ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe Port.
Instrucțiuni
Amestecați făina, untul, scurtarea și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Stropiți 5 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Strângeți o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, amestecând (sau pulsând) până se încorporează. Nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 8 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună cu răzuitorul de patiserie. Împărțiți aluatul cu o jumătate puțin mai mare, apoi formați fiecare bucată într-o bilă și aplatizați fiecare într-un disc. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu suportul în mijloc și puneți o foaie mare de copt pe raft.
Se macină fin tapioca în râșniță.
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron mare cu un cuțit mic. (Dacă utilizați extract, adăugați cu fructe.)
Bateți tapioca măcinată, amidonul de porumb, scorțișoara, sarea și zahărul, apoi adăugați cireșe și aruncați bine.
Lăsați să stea 30 de minute.
Întindeți o bucată mai mare de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 14 inci. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch. Tăiați orice exces de aluat pentru a lăsa o surplombă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați crusta superioară.
Întindeți aluatul rămas pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 12 inci.
Aruncați din nou cireșele bine, apoi adăugați la coajă și acoperiți cu crusta superioară. Apăsați marginile crustei împreună, apoi tăiați, lăsând o consolă de 1/2 inch. Îndoiți consola dedesubt, apoi sertizați decorativ și periați crusta superioară cu lapte.
Tăiați 5 orificii de abur în formă de lacrimă (1 pe 1/2 inch) la 1 inch de centru și presărați cu zahăr (1 lingură).
Coaceți plăcinta pe foaia de copt preîncălzită 30 de minute, apoi acoperiți marginea cu un scut de plăcintă sau folie și reduceți temperatura cuptorului la 375 de grade F. Continuați să coaceți până când crusta este aurie adâncă și umplutura clocotește în centru, cu 50 de minute până la 1 oră mai mult.
Transferați plăcinta într-un raft pentru a se răci complet, 3 până la 4 ore.