Plăcintă cu cartofi, țelină și Gruyeincrumroyre
Cartoful, țelina și plăcinta Gruyincrucrore necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 735 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, smântână grea, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Gruyere Cartofi Coace, Gratin De Cartofi Cu Gruy Pcroyre, și Tartele De Cartofi-Gruy 6rox.
Instrucțiuni
Puneți bulionul, cartofii, cimbru, sare și piper într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți și fierbeți până când cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 5 minute.
Scoateți cartofii cu o lingură cu fante și transferați într-un castron.
Adăugați țelina și smântâna în bulionul care fierbe și gătiți, amestecând frecvent, până când țelina este foarte fragedă și crema s-a îngroșat, aproximativ 10 minute.
Adăugați amestecul de țelină în cartofi și pliați ușor pentru a combina.
Între timp, Ungeți două tigăi de pizza de 12 inci sau foi mari de copt. Apăsați aluatul într-un dreptunghi de 9 pe 13 inci pe fiecare tigaie pregătită.
Coaceți până când aluatul începe să se rumenească, aproximativ 7 minute. Puneți amestecul de cartofi peste aluat.
Presărați brânza deasupra și coaceți până când brânza și crusta sunt aurii, aproximativ 15 minute.
Încercați niște fenicul feliat subțire în loc de o parte din țelină. Veți avea nevoie de un total de o cană și jumătate din legumele feliate.
Recomandarea vinului: Pinotage este un strugure unic în Africa de Sud. Face un vin roșu moale, suculent, cu aromă de fructe de pădure, cu accente fumurii asemănătoare cu syrah. Un pinotaj va fi minunat cu Gruyre în acest fel de mâncare.