Plăcintă cu cartofi dulci mătăsoși și nuci Pecan

Rețeta cartofului dulce mătăsos și plăcinta cu nuci Pecan ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 2 ore și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de aluat de plăcintă, nuci pecan, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Mătăsoasă De Cartofi Dulci Cu Quinoa Crocantă, Supă Miso De Cartofi Dulci Mătăsoși Cu Quinoa Crocantă, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înfășurați cartoful dulce în folie; coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește complet. Curățați și tocați grosolan cartoful dulce.
Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de copt. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Îndoiți marginile sub și flaut decorativ. Tapetați fundul aluatului cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile plăcintei și folia; crusta rece pe grătar 5 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Puneți cartoful dulce, laptele și următoarele 5 ingrediente (prin ouă întregi) într-un robot de bucătărie.
Adăugați 2 albușuri; procesați până se omogenizează.
Adăugați unt; procesați până se combină.
Se toarnă amestecul în crustă.
Presărați nuci în jurul marginii umpluturii.
Combinați albușul rămas și 1 linguriță de apă într-un castron mic, amestecând bine cu un bici.
Periați amestecul de ouă pe marginile crustei.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când aproape se fixează în centru, protejând marginile piecrust cu folie, dacă este necesar. Se răcește complet pe un suport de sârmă înainte de feliere.