Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Parfum De Cardamom
Placinta cu cartofi dulci cu parfum de Cardamom ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 19. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 214 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână băț de scorțișoară, sare, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 47 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crepe De Cartofi Dulci Cu Sos De Afine Parfumat De Portocale, Tortellini cu sos de cartofi dulci cu parfum de Chorizo și portocale, și Plăcintă Cu Cardamom De Cartofi Dulci Fără Crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați cartoful dulce într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 20 de minute sau până când sunt foarte fragede.
În timp ce cartofii dulci gătesc, procesați semințele de scorțișoară și cardamom într-o râșniță de cafea sau blender până la măcinat fin; pune deoparte, rezervând 1/4 linguriță pentru blatul plăcintei.
Când cartoful dulce este gata, se răcește ușor și se procesează într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Bateți împreună condimentele (cu excepția a 1/4 linguriță), cartoful dulce, ouăle și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare.
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până la dimensiunea mazărelor mici.
Presărați apă cu gheață, câte 1 lingură, uniform pe suprafață; se amestecă cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. Formați aluatul într-o bilă.
Rulați aluatul la aproximativ 1/4 " grosime pe o suprafață ușor făinată. Se potrivește într-o tigaie neagră de 9 1/2" cu vase adânci; tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor. Căptușiți coaja de tartă cu folie de aluminiu, presând folia în flauturi. Tăiați folia la 1/2 " de partea superioară a tigaiei. Îndoiți folia în jos peste marginea superioară a crustei pentru a preveni suprasolicitarea.
Coaceți la 425 timp de 15 minute; îndepărtați folia și coaceți 7 minute sau până când patiseria este aurie. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Cu tava de tartă încă pe raftul cuptorului, scoateți raftul; se toarnă umplutura în produse de patiserie și se presară cu 1/4 linguriță de condimente rămase.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când este setat. Se răcește complet înainte de servire.
Garnisiți, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Notă: dacă nu aveți o tigaie cu tartă canelată, puteți coace această plăcintă în plăci de sticlă de 2 (9"). Se potrivesc fiecare piecrust (dintr-un pachet de 15 uncii refrigerate piecrusts) într-un 9" pieplate conform instrucțiunilor de ambalare; ori marginile sub, și sertizare. (Nu este nevoie să pre-coaceți cruste pentru aceste plăcinte mai mici.)
Se toarnă umplutura uniform în 2 bucăți pregătiteruste.
Se presară cu 1/4 linguriță de condimente rămase.
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350; coaceți încă 30 de minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă. (Plăcintele vor fi subțiri.) Sau coaceți plăcinte folosind 2 bucăți congelate.
Bacsis: folosiți un ciocan de carne pentru a sparge bățul de scorțișoară înainte de a-l introduce râșniță de cafea. Atingeți ușor păstăile de cardamom cu ciocan pentru a elibera semințele.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.