Plăcintă cu carne de porc și șuncă

Plăcintă cu carne de porc și șuncă
Rețeta plăcintă cu carne de porc și șuncă se poate face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 510 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, carne de porc, gelatină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 374 de fani. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Plăcintă cu carne de porc și șuncă, Carne de porc de cimbru cu piure de varză și șuncă, și Dr Pepper Glaze pentru șuncă, pui sau carne de porc.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o tigaie mare cu apă sărată, apoi fierbeți ouăle exact 7 minute. Se răcește în apă rece, se curăță și se lasă deoparte. Puneți carnea de porc, cârnații, șunca, salvia și ceapa într-un castron mare. Condimentează generos și adaugă câteva shake-uri de Tabasco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TabascoSos Tabasco
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă bine cu mâinile până se combină complet. Luați aproximativ 1 lingură de amestec, formați un burger mic și prăjiți într-o tigaie. Gust pentru condimente. Puțin supra-condimentat este perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Topiți câteva untură de lingură, periați un vas de terină de 1 litru cu un strat uniform de grăsime topită, apoi praf cu făină. Pentru a face patiseria, răsturnați făina într-un castron cu 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
UnturăUntură
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Puneți untura și laptele într-o tigaie cu 150 ml apă, apoi încălziți până când untura s-a topit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
UnturăUntură
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă în făină și se bate cu o lingură de lemn până se combină. Sfat pe suprafață și frământați până când totul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Tăiați o bucată de pergament de copt pentru a se potrivi cu părțile inferioare și lungi ale vasului de terină, cu unele agățate peste margine. Luați aproximativ două treimi din aluatul de patiserie și formați-l într-un dreptunghi aproximativ lățimea și lungimea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
7
Așezați aluatul în terină și, folosind degetele, apăsați-l în partea de jos, în colțuri și în sus pe părțile laterale ale vasului până când ajunge la vârf și atârnă puțin peste jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Luați jumătate din amestecul de carne și puneți-l într-o formă care să se potrivească vasului de terină, apoi așezați-l. Folosiți degetele pentru a face un șanț în mijlocul cărnii. Tăiați vârfurile și fundul ouălor, așezați-le, la rând, de-a lungul șanțului, apoi condimentați. Tunderea ouălor astfel asigură că fiecare felie de plăcintă va conține atât albus de ou, cât și gălbenuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
9
Luați restul amestecului de carne, lăsați-l într-un dreptunghi care se va potrivi peste ouă și apăsați-l deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Periați surplombul de patiserie cu oul bătut, apoi întindeți restul de patiserie pentru a se potrivi peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Prindeți marginile împreună pentru a fixa partea superioară.
12
Ungeți generos blatul cu ou și străpungeți trei găuri de-a lungul vârfului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
14
Așezați plăcinta pe o foaie de copt și coaceți timp de 30 de minute. Coborâți focul la 180C/ventilator 160C / gaz 4, apoi continuați să gătiți încă o oră. Se lasă să se răcească. Întoarceți cu grijă vasul cu capul în jos pe o placă și folosiți părțile laterale ale hârtiei pentru a scoate plăcinta din vas. Dacă părțile laterale nu sunt suficient de maronii, readuceți-l la cuptor pe o tavă de copt la 200C/ventilator 180C/gaz 6 până se colorează. Se răcește, apoi se răcește în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
15
Dacă doriți să umpleți plăcinta cu jeleu, înmuiați gelatina în apă rece și încălziți stocul până la fierbinte, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
16
Scoateți gelatina din apă și strângeți pentru a îndepărta excesul de lichid, apoi amestecați în stoc pentru a se dizolva. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se transferă într-o sticlă stoarsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
17
Se toarnă jeleul într-una din găuri până ajunge în vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
18
Așezați plăcinta pe un vas în frigider până când jeleul s-a întărit, apoi repetați încă de două ori, astfel încât jeleul a umplut fiecare gaură. Se lasă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. McFadden Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
McFadden Recolta Târzie Riesling
McFadden Recolta Târzie Riesling
Recolta târzie și botrytis-binecuvântat, cum ar fi Chulkormulteau d ' Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Caisul cu miere întâlnește plăcinta cu mere coapte într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți gusta, chiar și la prețul dublu, în timpul vieții.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista