Plăcintă cu budincă de limonadă în crustă de Biscotti

Plăcintă cu budincă de limonadă în crustă de Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați plăcinta cu budincă de limonadă în crusta Biscotti. Această rețetă servește 10 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 29 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură-Limonadă Biscotti, Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, și Sărbătoare De Vară Limonadă Biscotti.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Puls biscotti în procesor de alimente de 10 ori sau până la sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt prin jgheabul alimentar; puls de 5 ori sau doar până când firimiturile sunt umede. Puneți deoparte 2 lingurițe amestec de firimituri. Apăsați amestecul rămas de firimituri într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Coaceți la 375 timp de 8 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie; adăugați lapte. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește 1 minut, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Scoateți din căldură. Se amestecă treptat aproximativ un sfert din amestecul fierbinte în ou; se adaugă amestecul în amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mic 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Se ia de pe foc; se amestecă concentratul de limonadă și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în 1-1/2-in. CuburiTăiat în 1-1/2-in. Cuburi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Puneți tigaia într-un castron mare cu apă cu gheață. Budinca se răcește la temperatura camerei (aproximativ 5 minute), amestecând adesea cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă budinca în crusta pregătită. Apăsați folia de plastic peste umplutură. Se răcește 8 ore sau până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Înainte de servire, întindeți toppingul biciuit peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Presărați firimituri rezervate peste topping și garnisiți cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista