Plăcintă Cu Brânză De Mere Cu Susul În Jos

Plăcintă Cu Brânză De Mere Cu Susul În Jos
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 334 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați nucile pecan, zahărul brun și untul; se întinde într-un 9-in uns. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Întindeți o patiserie pentru a se potrivi plăcii de plăcintă; așezați peste amestecul de nuci pecan. Tăiați produse de patiserie chiar și cu marginea plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
La 8 PruneLa 8 Prune
3
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, brânza cheddar, 1 lingură de zahăr și vanilie până se omogenizează; se întinde peste patiserie. Într-un castron mare, combinați merele, făina, sucul de lămâie, scorțișoara, ghimbirul și zahărul rămas; se toarnă peste amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
5
Tăiați fante în partea de sus.
6
Se coace la 375 la 45-50 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se răsturna pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista